Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. január 23., hétfő

Licencigénylés

Minden pitbike versenyzőnek érvényes licenccel (C licenc), vagy napi licenccel és biztosítással kell rendelkezni.
Ehhez be kell lépni egy tetszőlegesen választott sportegyesületbe.

MAMS DÍJAK ITT
MAMS biztosítási díjak ITT
Egyelőre csak a 2011. évi Alapkiírás érhető el itt ( a megtekintéshez google fiók szükséges. Itt létrehozható.)

A Székesfehérvári Mx Egyesület várja a jelentkezőket.

Az egyesületi tagsági díj 6000 Ft/év. A licenc kiváltásához (melyet a sportegyesület intéz) előzetes sportorvosi vizsgálat szükséges. Ennek feltételei és költségei változóak. Ami biztosan kell: laborvizsgálat, EKG melyeket ha a sportorvos helyben végez el térítéskötelesek, de ha a körzeti orvos által kiállított beutaló alapján, a helyileg illetékes egészségügyi központban végeznek el, abban az esetben ingyenes . Ezen felül kérhetnek Fül- orr-gégészeti, orthopédiai , neurológiai, szemészeti vizsgálatot is. A sportorvos, ha nem magánorvosként, hanem EP-ral szerződött orvosként, a körzetébe tartozó páciensnek ad igazolást, életkortól függően szintén térítésmentes lehet. Erről érdemes előre tájékozódni.

A licenc kiváltásának menete:
1. Motocross licencigénylő lap letöltése és kitöltése (ezt a sportorvossal le kell pecsételtetni)
2. sportorvosi igazolás beszerzése (előzetes kérdőív letöltése)
4. igazolványkép (2db)
3. jelentkezés egyesületbe

Akinek az elmúlt évben nem volt licenc-e, abban az esetben nincs leadási határidő. A lényeg, hogy versenyzés megkezdése előtt intézze, ez történhet év közben is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése