Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. november 27., kedd

További beszámolók

Kiss József 
2012-es év senior bajnoka

Ezúton is gratulálok minden versenyzőnek  az elért eredményekhez. Magam részéről elégedett lehetek, hiszen ha a technika nem babrál ki velem az utolsó futamon, akkor maximális pontszámmal nyertem volna a senior kategóriát.
    Én itt inkább a versenyeket értékelném. Az általam felállított sorrend a következő: Őrbottyán 2., Őrbottyán1., Dunavecse, Ács, Kőszárhegy. Tehát a mini-crossosokkal rendezett versenyek lényegesen jobbak voltak mint a sprintcrossosok. Ezt a tendenciát kellene jövőre is követni, és azért egy 6 fordulós sorozat ideálisabb lenne! Igazán sajnálom, hogy a senior mezőny egy része nem vette a fáradtságot, hogy minden versenyen megjelenjen. Ez a hozzáállás a senior kategória megszűnését eredményezheti. Lehet majd harcolni a fiatalokkal! Az idei évemhez a kettő külhoni ,Sasinkovói versenyen való részvétel is hozzátartozik. A külföldi senior mezőnyben  3. lettem, ami a rossz rajtoknak volt köszönhető (gyorsabb voltam az elejénél). A másik Nyári Kupa versenyen a fiatalokkal egy mezőnyben az 5. hely jutott, ha ott igazságos döntés (kizárás) születik a pályát levágó Cseh versenyzővel szemben, akkor a 3. helyet tudhatnám magaménak.(Meghalt Mátyás király, oda az igazság).
 Üdv. minden olvasónak, köszönöm a szurkolást a csapatomnak és nagyon köszönöm a támogatást a MOTOACTIONNAK!

Kiss József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése