Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2013. április 9., kedd

Online nevezési rendszer

Forrás: Mams.hu
"Kedves Versenyzők!

Elkészült az Online Nevezési rendszer teszt változata, azaz a már működő, de még mindig tesztelés alatt van.

https://mams.hu/molner/

Az adatbázisban már valós adatok vannak, de még előfordulhatnak hibák, hiányozhatnak apróbb funkciók. Ezeket szeretnénk összegyűjteni, hogy valós használat mellett leírjátok a véleményeteket, észrevételeket. Van pár betűhiba, hiányzik néhány helyen a „vissza” funkció és néhány rövidítés magyarázata, illetve néhány helyen még be lehet vinni hibás adatokat, ezeket folyamatosan javítjuk.

Hogyan lehet belépni:
Aki a mai napig licencet váltott a MAMS-ban rendelkezik egy felhasználó névvel.
Ezt három személyes adata megadásával tudja egy megadott email címre kérni, innentől kezdve ezt az email címet rendeljük a licence mellé.
Ide bármilyen email megadható, nem kell ugyanazt, amit a licencváltásnál adtatok le. A lényeg, hogy egy élő cím legyen, amit elértek.
Ebben az e-mailben érkezik a felhasználónév. Ez az e-mail több teszt során időnként a levélszemétben landolt, így ha nem látjátok a fő fiókotokban, akkor ellenőrizzétek a SPAM könyvtárat. (ennek megoldásán is dolgozunk)
Ha ezekkel az adatokkal sem tudtok belépni kérlek küldjétek el az info@mams.hu-ra milyen adattal próbáltok belépni és ellenőrizzük mi lehet a baj.

Ha így megkaptátok a felhasználóneveteket és a jelszót, akkor már be tudtok lépni és rögzíteni tudjátok a motorjaitok adatait.
Ha ez is megvan, akkor már csak egy versenyt kell kiválasztani és ott a különböző füleken megadni az adatokat és benevezni a versenyre.
Ha sikeres egy nevezés, emailt kaptok róla.

Aki napi licenccel akar regisztrálni, ő is megteheti. Akinek azonban van licence, ne regisztráljon napi licencesként!

Ez a pár nap csütörtök estig egy teszt, de ha minden jól működik, a leadott nevezéseket feldolgozzuk Ácsra és élessé válik. Ezt pénteken legkésöbb 12:00 kihírdetjük itt!!!

Várhatóan, holnap a Nyugat Kupa első fordulójára is elindíthatjuk a tesztet, de erről még írni fogunk!!!!

Lépj be, nézegesd és nevezz Ácsra és írj ha kérdésed van!

Jó nevezést, tesztelést!

Mindenkinek szólj, azoknak is akik nincsenek az FB ködös világában!!!
Ja és kérdezz, hogy léphessünk előre!!! :-)"
kérdéseidet itt teheted fel: office@mams.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése