Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2013. november 21., csütörtök

Éves beszámoló Kiss József


 
Kiss József  #101, Senior  
 
 
"Ezt az évet 2 motorral kezdtem , mivel Dávid fiam nem szánt időt a versenyzésre idén. A versenyeken inkább a technika ördögétől kellett tartanom, mint az ellenfelektől akiknek a létszáma nagyon megcsappant. A régebbi yx 184cc 2v bizonyult a megbízhatóbbnak . Az új Daytona 190-el csak az EB mezőnyben Őrbottyánban mentem (most is szerelőnél van). Tulajdonképpen csak  a hazai dunavecsei versenyen volt kétséges a kategória elsőségem (nem megfelelő gumi választás).
Az év legemlékezetesebb versenye az őrbottyáni EB marad , itt ugyanis csak a seniorok voltak a futamban. Végigvívtam a futamokat (gyenge rajtok) mindkét futamban 4. lettem , igaz az első 3  nagyon elment. Köszönöm a szurkolást a csapatomnak , versenyző társaimnak- edzéseket ,szerelést Matern Balázsnak , Motoactionnak!
 Külön megköszönöm feleségemnek, hogy mindenben segített az idén, és  a versenyekre is elkísért!

 Kiss József

 utóirat:az egyik Bucci Moto eladó!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése