Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2015. március 15., vasárnap

A következő napokban bemutatjuk a 2015. év Pitbike Versenyzőit. Első versenyzőnk: Fekete Benjámin







 Fekete Benjámin


Kor: 24 év
Lakhely: Dombóvár
Hobby: Bajvívás
Motor: MCM 140 cm3
Kategória: sport 140




2012-óta motocrossozom hobbi szinten. 2014. szeptemberében vásároltam első pitbike-om. Mivel előtte szinte csak 2t motorjaim voltak, kicsit furcsa volt a 4t nyomatékossága, és a pitek alacsony, rövid tengelytávú váza. Ellenben hamar hozzá lehet szokni... Régi álmom részt venni egy motocross futamon, ezért neveztem az idei Pitbike Kupasorozatra. Thurzó Viki mesélt sokat a pitbike-osok világáról, és bár a barátaim mind "nagy gépekkel" mennek, mégis beadtam a derekam egy olyan kategóriába, mely jelen van a motocross világában, mégis keveset tudnak róla, vagy lenézik.






Ezúton szeretném megköszönni az önzetlen segítséget és biztatást Laczkó Dorottyának és Tóth Tamásnak, valamint az alkatrészek utánpótlásáról gondoskodó Matern Balázsnak.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése