Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2011. február 13., vasárnap

Gyakorlás Sóskúton

Zord időjárás ide, szélvihar oda, nem bírtuk tovább a várakozást, így hát szombat délelőtt felpakoltunk és irány Sóskút. Hát, ha itthon kellemetlennek ítéltük a szelet, ott megtapasztalhattuk milyen kegyetlen egy kietlen tájon, ahol nincs ami megfogja, így az amúgy is hűvösnek ítélt 3 fokot kifejezetten hidegnek érezhettük. De az időjárásjelentésnek ezennel vége ;).










Kellőképpen felöltöztünk, a motorokat bemelegítettük és irány a gyakorló pálya.



















Sok változást nem tapasztalhattunk ősz óta, hacsak nem a szerdai: id. Németh Kornél tartotta edzés nyomait, mely igen rögössé tette a talajt. Ez főleg Beninek okozott nehézséget. A pálya nyomvonala egész jó, hosszú egyeneseket elválasztó részeket elég sok kanyar tarkítja, egy kisebb mandiner is kialakult. 3 ugrató is van, remélhetőleg az idei év folyamán több is kialakításra kerül. Edzőtársaimat hiányolom ;), de nem maradtam magamra.Kisöcsém Benedek, és Nagyapapám Gyuri gondoskodott róla, hogy ne unatkozzak a pályán ;).









































Nem maradtunk sokáig, de jó volt végre újra megélni a motorozás nyújtotta érzést, már nagyon hiányzott.


Bár az erőnléti edzést nem hanyagoltam a téli pihenő után, most azért érzem a hiányosságokat, úgyhogy bele kell erősítenem.



Hajrá mindenki!


Remélem hamarosan találkozunk!




üdv:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése