Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2011. február 11., péntek

ÉLEDEZÜNK

Lassan életet kellene lehelnük a blogba, mely téli álmát alussza. Sajnos az időjárás nem akar kedvezni :(, így a tervezett sóskúti gyakorlást újra halasztani kell. Az eső most is szemerkél, az idő búskomor, de lelkesedésünket nem szegi.

Holnap újra megpróbáljuk.

A 2011. évi előkészületeket illetően:

1. A sportorvosi megvan
2. Egyesületi tagság rendezve
3. A 2011-es kupasorozat helyszínei és időpontjai elvileg fixálásra kerültek.
4. Várjuk a híreket a többi pitbike versennyel kapcsolatban
5. Ha valaki szeretne indulni a 2011. évi Pitbike kupasorozaton hívja Balázst nehogy kicsússzon az időből, a hivatalos ügyintézés terén. Elvileg a határidő 2011. február 25.
6. Bizakodunk, és ha lesz rá lehetőség teszünk is érte, hogy Sóskúton gyakorlásra alkalmas pitbike pálya kerüljön kialakításra.

ui. : A Sportorvostól érdemes tájékoztatást kérni, hogy helyben készítenek-e EKG-t, ill. laborvizsgálatot. Ha nem, akkor első lépésben a körzeti orvostól beutalót kell kérni a két vizsgálathoz, és elvégeztetni azokat. Majd az elkészült leletekkel felkeresni a sportorvost, így időt és pénzt spórolhatunk meg. Mivel a körzetünkhöz tartozó Sportorvost kerestük fel, és a beutalók alapján a helyi egészségközpontban végeztettük el a szükséges vizsgálatokat, így ingyenes volt a sportorvosi vizsgálat :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése