Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2011. április 11., hétfő

PITBIKE ALAPKIÍRÁS és Piliscsév versenykiírás



Kedves Versenytársak!

Kérésemre Zólyomi Andrea (főtitkár/secretary general Magyar Motorsport Szövetség ) elküldte a 2011. évi Pitbike alapkiírást, amit az alábbi linken érhettek el:
















"(4) Talaj-, vízvédelem a) a versenyző és a sportszakember tevékenysége során keletkező hulladékok, szennyezett anyagok elhelyezéséről gondoskodni kell. A versenyző és a sportszakember egyetemlegesen felelős a sportszervezete felkészülése, versenyzése során keletkezett hulladék összegyűjtéséért és a hulladéktárolókban való elhelyezéséért.; b) a verseny során kötelező szerviz ponyva, vagy más, folyékony szennyezőanyag felfogására szolgáló, hatékony berendezés használata ott, ahol a motorkerékpárok szerelése engedélyezett. Olyan szerviz ponyva használható, amelyiknek:




ba) egyik oldala folyadék elnyelő, másik oldala nedv záró felületű,


bb) legalább 1 liter folyadék elnyelésére képes.


bc) mérete: 100 cm x (a motorkerékpár tengely távolsága + 20 cm)"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése