Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2011. augusztus 8., hétfő

Edzés az alakulóban lévő Sóskúti pályán



Helló!

Mivel Balázs ezen a hétvégén elutazott, így szabadedzést tartottunk. Teszteltük a sóskúti gyakorló crosspálya újonnan kialakított ugratóit. A pályát üzemeltető Vid Ferenc készséggel alakítja kívánságaink szerint, Balázs által felvázolt pitbike-ok számára is alkalmas edzőpályát. Minél több pitbike rider látogat ki, annál inkább kedvünkre való lehet e Budapest közelieknek könnyen elérhető hely. Mivel a pálya az M7-es autópálya 23-as km lehajtójától csupán 1-2 percnyire található, így az ország nyugati részéről is gyorsan elérhető.
A pálya használati díja 1000 Ft/alkalom, ill. megegyezés szerint "éves bérlet" is váltható melyet két részletben (március és szeptember) lehet kifizetni. Az elkövetkezendő hetekben az időjárás függvényében tovább folyik az ugratók és az új nyomvonalak kialakítása.
Reményeink szerint újabb tagokkal bővülhet a Motoaction csapat: két fiatal fiú személyében akik hamarosan felveszik a kapcsolatot Balival .

Mozgalmasan telt a vasárnap délelőtt.

A tempós köröket




tarkította egy motorlerobbanás (Levi)


Egy sérülésmentes esés Ádi kivitelezésében:





















Melyet Sanyóé követett szerencsére maradandó károsodás nélkül.


Benedek is szorgosan rótta a köröket:


Két menet között átnyargaltunk a nagypályára, hátha sikerül a többszörös bajnok Grillmayer Gábortól néhány profi fogást ellesnünk.












A közös fotóért köszönet Gábornak





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése