Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2011. december 6., kedd

Téli szünet!?

Üdvözlet minden kedves Olvasónak!

Igaz, hogy a tél nem a nyüzsgés időszaka kedvelt sportunkban, de talán nem ok a teljes némaságra. Most lenne lehetőség, hogy végiggondoljuk és átbeszéljük az elmúlt év tapasztalatait.
Véleményem szerint legnagyobb problémát a versenyzői létszám csökkenése jelenti, amelyet többnyire az anyagi lehetőségek korlátozottsága okoz.
Mégis... Kíváncsi lennék kinek milyen ötlete van, hogy a 2012. évben több versenyzőt láthassunk a rajtgép mögött?

Szerintem első lépésben össze kellene gyűjteni azokat, akik versenyzésre alkalmas motorral rendelkeznek..

Várom a javaslatokat, meglátásokat! ide kattintva a fehér mezőbe írhatsz..

4 megjegyzés:

  1. Hát igen nagyon fontos lenne, hogy a versenyzői létszám növekedjen. Én két felé bontanám a kérdést, 1: a régi versenyzők megtartása, 2:új versenyzők toborzása. 1:megfelelő versenyek rendezése, pitbikenak megfelelő pályákon. 2:A versenyek reklámozása, a verseny előtt megfelelő fórumokon, illetve a verseny után rendes beszámoló a versenyről. És az új versenyzőknél is fontos lenne, hogy jó benyomással távozzanak az 1. versenyükről. Megjegyzés: Az idei versenyeken kb 3 pálya volt ami a pitbike követelményeinek megfelelt.

    VálaszTörlés
  2. 2012-es szezonban úgy tervezem én beállok a pites versenyzők sorába mert szüksége van a lelkemnek arra az adrenalin nyomásra ami versenyen van, eddig EC-ken indultam több kevesebb sikerrel :).
    Év elején tervezem valami ütős masina beszerzését úgyhogy én is keresek minden féle infókat a gépekről,versenyekről és erről a kategóriáról.
    A több "reklám" a pitbike-os rendezvényekről valóban többet kellene hallani még egy edzésről is ha valaki kiváncsi lenne ezekre a kis masinákra.
    üdv Bálint

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy nem csupán olvassátok, de hozzá is szóltok a témához. Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. A továbbiakban is igyekszünk részt vállalni az információk továbbításában.
    Az edzésekkel kapcsolatban: ha az előző évek gyakorlata folytatódik, amint az időjárás engedi (általában március elejétől) Matern Balázs vezetésével elkezdődnek az edzések. A főbb helyszínek: Kisláng, Dunavecse, ritkábban Sóskút, ill. az aktuális versenyhelyszínek.
    Az edzéseken szívesen látjuk az új és régi pitbike ridereket.

    Télen teremmotorozásra is van lehetőség. Erről a www.pitbikemx.com oldalon találhattok információt: http://www.pitbikemx.com/index.php?option=com_content&view=article&id=144:terem-motorozas&catid=47:foldalra&Itemid=1

    Várom a további hozzászólásokat.
    üdv: Viki

    VálaszTörlés