A nemzetközi MX és SM osztályokba, hasonlóképpen az Amatőr Open osztályba érkezett nagy létszámú nevezések miatt, valamint a 85 ccm-es és a Pitbike kategóriák érdektelensége miatt a rendező a versenykiírásban szereplő adatokat a következők szerint megváltoztatja, illetve kiegészíti:

1. A 85 ccm-es és a Pitbike kategóriákat törli a programból.

2. A versenyfutamok lebonyolítási rendjét az alábbiak szerint módosítja:

- minden osztályban 4 előfutamot (A,B,C,D) , 4X8 versenyzővel, (4X5 jut tovább)
- 2 középfutamot 2X10 versenyzővel, (2X5 jut tovább)
- 1 döntőt 10 versenyzővel bonyolít
- a döntő futamokba a rendező szabadkártyát adhat max. 2 versenyzőnek a bejutott 10 versenyzőn kívül.

3. A nagyszámú nevezés miatt a febr. 4-i Szombati gépátvétel 07.30-kor kezdődik. Az Amatőr Open kategória edzései 09.00 órától folyamatosan zajlanak.

4. A gépátvételt követő Eligazításon minden regisztrált versenyzőnek és az edzéseket követő Bevonulási főpróbán minden indulásra jogosult versenyzőnek a részvétele KÖTELEZŐ. Az a versenyző, aki nem vesz részt a főpróbán, elveszíti a versenyen való indulás jogát.
A verseny nevezési lapját ki kell nyomtatni (akkor is, ha on-line nevezett) és az egyesület által aláírva hozni kell a gépátvételre. Egyesületen kívüli versenyzők a nevezéssel a rendező egyesület tagjává válnak, amennyiben az elmúlt évben nem voltak más egyesület tagjai. (átigazolási határidő jan.31)

5. A versenyen minden motorkerékpárra a rendező időmérő jeladót biztosít. A jeladót minden versenyző a gépátvételen kapja meg 10.000 Ft / 40 euro kaució ellenében. A jeladót a 2. nap végéig kell csak visszaadni azoknak a versenyzőknek is, akik nem jutottak be az 1. napon a legjobb 32 közé, de másnap újra indulnak a kvalifikáción. A jeladó versenynapokon való visszaadása után a kaució visszajár.

6. A rendező a depóban történő tartózkodásra jogosító, csuklóra rögzített pántokat a versenyek előtti mért edzések után osztja ki a versenyre jogosultságot szerzett versenyzőknek és 2 fő kísérőjének. (Minden osztályban 32 versenyző). Az a versenyző, aki az edzésideje alapján nem jutott be a legjobb 32-be, kaphat 1 db. csuklópántot, de kísérőinek el kell hagyni a depót és motorját is ki kell vinni a csarnokból. A depóban csak csuklóra rögzített csuklópánttal lehet tartózkodni. Csuklópánt viselése a rendezvény teljes időtartama alatt a versenyzőnek is kötelező. Elvesztett vagy továbbadott csuklópánt pótlása az arra jogosult személynek 5000.- /ötezer/ Ft ellenében történhet. Sérült, megrongálódott csuklópántok cseréje csak a sérült pánt leadása esetén lehetséges. A két versenynapra különböző színű csuklópántok érvényesek.

7. Kizárólag stabilan rögzített, üríthető, fémből, vagy kemény műanyagból készült folyadék túlfolyó tartállyal felszerelt motorkerékpár mehet a pályára. A motor eldőlés vagy bukás esetén sem hagyhat folyadéknyomot.

8. A versenyzői tábor (depó) a csarnok légterében, a közönségtől elzárt területen kerül kijelölésre. Egy kvalifikált versenyzőnek (legjobb 32) legfeljebb 4 nm. hely jut, ezért a tartalék gumikat, terjedelmes eszközöket a szállító járműben kell tárolni. Tankolni, láncot kenni csak a csarnokon kívül szabad. Olajat, üzemanyagot és sprayt a csarnokba behozni szigorúan TILOS. A zárt depóban és a járművekben elhelyezett tárgyakért a rendező és a csarnok semmilyen felelősséget nem vállal.

9. A futam rajtja előtt 5 perccel minden induló versenyzőnek és motorjának a rajtelőkészítő helyen kell tartózkodni. Később érkező versenyzők a futamból kizárhatók.

10. A rendezvény média partnere az IMW Média Group, a szombati versenyek után after-partyt szervez, melyre az összes versenyzőt vendégül látja. A résztvevők pihenése érdekében a vasárnapi edzés kezdési időpontja 11.00 óra.