Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. május 27., vasárnap

PITBIKE VERSENY 2012. 2. forduló


"Midsize, az eddigi 185cc felső köbcenti határ 190-re módosult. Erre a döntésre azért volt szükség mert idén az egyik legnagyobb pitbike blokk gyártó piacra dobja/dobta a 190cc    motorblokkját. Illetve a kapható tuning hengerek is növekedtek.

Sport 140 kategóriában, a szabály pontosan meghatározza melyek azok a 140cc illetve az allati motorblokkok melyekkel indulni lehet. Ennek a kategóriának az alacsony költségek és a közel azonos teljesítményű motorblokkok a lényege, ennek megtartását segíti elő az új szabály.

 Junior kategória: Idén junior kategóriában az 1997 január 1. után születettek indulhatnak.
Senior kategória idei korhatára pedig 1977 január 1.. előtt születési dátummal rendelkező versenyzők, tehát betöltött 35. életév szükséges.


a nevezés 7:30-tól 8:45-ig tart!
Egy két hasznos info: Minden nevező emlék pólót kap ajándékba, amin a rendezvény neve, és a rendezvény szponzorai találhatóak.
Akik szombaton érkeznek: Dunavecsén a depóban nincs áram ezért az aggregátort/ invertert senki ne hagyja otthon."
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése