Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. szeptember 21., péntek

Sprintcross és Pitbike Bajnokság 2012. Szeptember 30.






"A rendezvény reggel 7:00-kor nyitja meg kapuit az ideérkező látogatók részére.


 A rendezvényre a belépő felnőttek részére 1000.-, 14 év alatti gyerekek számára a rendezvény ingyenes.


A rendezvényen karszalag nélkül tartózkodni nem lehet, a belépéskor a szalagot a kollégák felhelyezik, ezt levenni nem szabad, a területen folyamatos ellenőrzés lesz, karszalag nélkül a területen tartózkodni nem lehet, akin nincsen, annak vennie kell.
Parkolás a kijelölt helyeken lesz, a parkolásban kollégák segédkeznek majd."

Pitbike versenyre napi licenc-cel is lehet nevezni.
Alapkiírás itt olvasható.

"
A Honda Motorcenter Kft. mint székesfehérvári Honda kereskedő, a nap folyamán a legjobban teljesítő, Honda motorral versenyző pilótát  egy különdíjjal fogja jutalmazni, melynek értéke 20.000.-!!!
Az MX-Flash Hungary is kiveszi a részét : mint támogató motoros cég, a díjazottakat ajándék csomagokkal fogják megörvendeztetni!!!
A Full-Gas jóvoltából, a helyezettek között: Pirelli Scorpion gumiabroncsot tartalmazó ajándékcsomagok kerülnek kiosztásra.
A székesfehérvári bolt a versenyre:  vitaminokból, savasodásgátlóból és egyebekből állít össze ajándékcsomagot a nyerteseknek. Köszönjük a felajánlást: www.bodytap.hu
Nem mellesleg pedig egy szuper kis koncertet is köszönhetünk a Big Dose Energy Drink-nek. Aki a koncertet adja : nem más mint Della MC. A nap folyamán  egy videóklipp forgatásába is beletekinthetünk !!!"
forrás: facebook
 
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése