Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. szeptember 3., hétfő

Figyelem ! Itt találkozunk : Szeptember 30. Kőszárhegy

    • "MI IS AZ A SPRINTCROSS???
      Ez a verseny a motocross és a supercross ötvözése. Lényege, hogy rövidített motocross pályán rövidített futam időkkel a supercrossban megszokott rendszerben zajlik az esemény. A lényeg hogy a rövidebb futam idő és a nem supercross jellegű pálya, talán kevesebb felkészüléssel is biztonságosan teljesíthető. A nézők számára pedig azért látványosabb mert a rövidebb futam idő

      k ,több csatát és több rajtot jelent. A versenyen10 fő kb. 10 perces futamokon kieséses rendszerben juthat el a győzelemig. Minden versenyző két edzésen, és eredménytől függetlenül legalább két futamon indulhat.
      Négy kategóriában írtuk ki a versenyt. Amatőr ahol "C" licenccel és napi licenccel lehet indulni.UMX2 junior kategória. II oszt. és I oszt. Minden kategória open. A végén a három "N" licences kategória első 4 helyezettje részt vehet a szuper döntőn ahol komoly jutalmazások lesznek. A szuper döntő első helyezettje nyerheti el először a Sprintcross SuperCup vándor kupát. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne csak a pálya, hanem a külsőségek is biztosítva legyenek egy igazán kellemes motocross ünnephez, mind a versenyzőknek mind a nézőknek.

      Folytatjuk:

      Kőszárhegyi MC"







      Forrás: Kőszárhegy

      2012.szeptember 30

      Kőszárhegy Csillagvölgy-Star Valley MX Track

        



  • "A rendezvény reggel 7:00-kor nyitja meg kapuit az ideérkező látogatók részére.


     A rendezvényre a belépő felnőttek részére 1000.-, 14 év alatti gyerekek számára a rendezvény ingyenes.


    A rendezvényen karszalag nélkül tartózkodni nem lehet, a belépéskor a szalagot a kollégák felhelyezik, ezt levenni nem szabad, a területen folyamatos ellenőrzés lesz, karszalag nélkül a területen tartózkodni nem lehet, akin nincsen, annak vennie kell.
    Parkolás a kijelölt helyeken lesz, a parkolásban kollégák segédkeznek majd.

    A reggeli órákban 7-9 óráig vannak a gépátvételek. 
    Ezt követően kezdődnek meg az edzések. Alább komplett kategória kiírás lesz. A nézőknek érdeklődőknek a motoros programok megtekintése mellett van lehetőségük a depóban körülnézni. A területen meleg konyhás büfé várja a megéhezőket, lesz itt minden mi szem szájnak ingere, hot-dog, hamburger, meleg egytálétel, üdítők, hideg sör, fagylalt, kürtöskalács és miegymás, a Big Dose jóvoltából nem lesz hiány az energiaitalokból sem.Ha valaki ideje hamar megfáradna megkóstolhatja náluk az energiaitalból készült jégkását!!!  És nem mellesleg itt lesz a Big Dose jóvoltából a női MAGYAR RAFTING VÁLOGATOTT is, akik egész délután közönségnapot tartanak, így beszélhettek velük, de autogramban sem lesz hiány.
    A NBV Group Travel munkatársai egész napos nyeremény kupon akcióval várják a vendégeket melynek nyereménye egy teljesen ingyenes hétvégi szállás és wellnes használat. Ezt a nap folyamán sorsoljuk ki a kilátogató nézők között.
    A depóban más látványosságok is lesznek de ezekről majd később!!! A hangosbemondón pedig egész napos zenebona és természetesen versenyközvetítések és versenyzői riportokat is lehet majd hallani."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése