Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. október 2., kedd

Kőszárhegyi beszámolók

Török Márkó #199 Midsize kategória

 Török Márkó #199

Midsize kategória

Első edzésen bejártam a pályát, ami nekem nem volt ismeretlen hiszen  Nyugat Kupán is indultam itt tavaly. A szabadedzésen 2.időt mentem. Örültem is neki, de tudtam, hogy nem itt dől el a verseny végeredménye.Az időmérő után nem is néztem, hogy hányadik lettem, mert tudtam: elrontottam. Az első futam rajtjánál 6.-nak jöttem el,  utána csapattársammal, Vidovics Ákossal harcoltam az 5.-6. helyért. Majd láttam, hogy  Stefanics Ádám  áll. Nem tudom pontosan mi történt vele,  de így átvettem a 4. helyet. Az utolsó körben Ádám visszajött nekem , mivel egy lekörözött versenyző nem volt hajlandó elengedni, bár úgy érzem ez is rajtam múlt. Ádám 674 századmásodperccel ért be előttem, és ezzel 5. helyen zártam az első futamot. Nagyon elkenődtem emiatt, de a második futamra már tisztább fejjel mentem fel. Elrajtoltam 4.-nek, megint Vidovics Ákossal küzdöttem a 4.-5. helyért. Az utolsó körben  sikerült visszaelőznöm Ákost, ezzel az összesített eredményben a nap végét 4. helyen zártam. 
Nagyon feszült voltam egész nap, mert tudtam, sorsdöntő verseny lesz. Nagyon örültem, hogy láttam eljönni a barátaimat, sőt még a Kanadából hazajövő ismerősünk is leutazott Kőszárhegyre, hogy megnézzen engem. Nem tudtam úgy odafigyelni a körülöttem lévő emberekre mint ahogy szerettem volna, mert nagyon ideges voltam és arra koncentráltam,  hogy helyén legyen az eszem.
Köszönöm a csapatomnak: a Pitbike.hu-nak a rengeteg segítséget és a sok jó tanácsot Petinek, Ricsinek, Ákosnak. Köszönöm Apukámnak azt, hogy motorozhatok és azt, hogy ellát tanácsokkal, amiket ha nem is mindig tartok be, de valamikor majd csak felhasználom:) 
Köszönöm anyukámnak és a barátaimnak a szurkolást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése