Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2010. augusztus 20., péntek

Siófok Retro Ride


A mai napon rendezték a pitbike versenyzés elindításának 4. évfordulója alkalmából a Retro Ride-ot. Mi csak nézőként voltunk jelen. A családi kupaktanács úgy gondolta, ezen a versenyen inkább ne induljak, mert nem kategóriánként indították a szervezők a versenyzőket (mindenki egy futamban ment) , és nem voltak zászlósok sem. Szerencsére ebből nem lett semmi gond.

Mindenki tetszőleges helyről rajtolhatott:




A második futamban Sanyó ( Bakon Sándor #2, a junior kategória a jelenlegi első helyezettje) jó ideig tartotta a 3. helyet a Vidovics testvérek: #434 , #343 (midsize kategória) mögött, Őt Sreiner Jankó #583 (senior) követte.
Néhány körrel később Jankó átvette a 3. helyet , igy Rider #2 negyedikként ért célba. Gratulálunk neki!






















A mai napon versenyzők megoszthatták a pályát egy hölggyel is. Először mérette meg magát Titanilla pitbike futamon. Ajkán a nehézkes pályaviszonyok (mély sár) miatt nem tudott indulni. Siófokon szépen helyt állt. Kezdő létére szép technikája és tartása figyelmet érdemel. Valószínűleg a tempó sem várat sokáig magára.













.


Török Márkó #199 sokat fejlődött az utóbbi fél évben











Stefanics Ádám #9 (junior)











A többi versenyzőnek is gratulálunk.













Az eredményhirdetés elmaradt, így nem tudom pontosan ki hol végzett...

Az ebédre szóló kedves invitálásnak nem tudtunk ellenállni
A pörkölt nagyon finom volt!

A képek nagy részét Csabának köszönhetjük

Mire verseny lesz itt, addigra minden bizonnyal sikerül a pályát és környékét szintre hozni. De a bejutás nem könnyű. Ha ezen az úton kell megközelíteni a pályát, eső után mi biztos nem tudunk bemenni :(, és ezzel nem vagyunk egyedül....

1 megjegyzés:

  1. Gratula a cikkhez (cikkekhez)! Csak így tovább! Üdv.: Csabi - RPT Minibike

    VálaszTörlés