Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2010. október 18., hétfő

Szezonzáró csapatmegbeszélés





Október 17-én vasárnap Balázsnál gyűlt össze a csapat, hogy kibeszéljük ki milyen tapasztalatokat gyűjtött a 2010. évben, mely területeken szeretne fejlődni, ki milyen célkitűzésekkel vág neki a következő évadnak.
Bali mindannyiunk véleményét kikérte az edzésekkel kapcsolatban, és megfontolás alá vette javaslatainkat. Szívünk szerint akár heti több edzésen is részt vennénk, de sajnos a távolság többünk helyzetét megnehezíti. Abban viszont teljes volt az egyetértés, hogy az erőnléti edzésre nagyobb hangsúlyt kell fektetünk. Magunkon tapasztalhattuk mennyivel könnyebb volt a szezonvégi versenyeken helyt állnunk annak ellenére, hogy előtte a viszontagságos időjárás miatt a motoros edzések egy részét kihagyni kényszerültünk, viszont a kondíció edzést nem hanyagoltuk.
A csapatból többen "kiöregedtek", Sanyó pedig túlfejlődött ;) a junior kategórián. Ezért felvetésre került egy új kategória kialakítása. amely a midsize kategória középmezőnyét vonná össze a juniorból kinőtt versenyzőkkel. Így mindenki több eséllyel, és motivációval indulhatna a 2011. évi versenyeken. Így a Midsize élmezőny sem veszélyeztetné lassabb társait, ill. őket sem akadályozná a fél mezőny a lekörözések során.
Sajnos így a junior kategóriában korunknál fogva csak hárman maradnánk (legalábbis a mai állás szerint) Stefanics Ádám#9, Török Márkó #199, és én= Varga Levente # 11.
Berki Tibike #100 mellé is jó lenne néhány hasonló korú versenyző, így őket külön lehetne indítani, a biztonságos versenyfeltételek megteremtése érdekében. Ebben talán tudunk segíteni . A közelünkben lévő Sóskúti pályán több pici motoros-palánta gyakorol szorgalmasan.

Visszatérve a vasárnapi napra: a megbeszélést követően fociderbit tartottunk.A barátságos meccs döntetlenre végződöttttttt. ;-D Nagyon jól éreztük magunkat, többször is lehetne egy évben :P;)
Bár a versenyszezonnak a siófoki fordulóval a végére értünk, ez még nem a leengedés és a pihenés időszaka. Az edzések az időjárás függvényében tovább folytatódnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése