Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2010. november 3., szerda

Nyílt nap Dunavecsén, avagy virsli-party és edzés a javából


2010. október 31-én Kiss Józsi, Schreiner Jankó és kedves csapatának jóvoltából egy nagyon kellemes és mozgalmas edzésen vehettünk részt.
Az időjárás is kegyeibe fogadott minket, hisz gyönyörű napsütéses időben volt részünk. Már csak reménykedhetünk benne, hogy az idei évben lesz még ilyen.
Körülbelül 11 órakor érkeztünk meg, a mindig rendezett dunavecsei pitbike pályára. Ahol a helyiek gőzölgő teával és virslivel várták kilátogatókat. Üdvözlés és rövid beszélgetés után kezdetét vette az edzés (közben a Motoaction csapat további tagjai is megérkeztek: Bakon Sanyó, Fodor Milán, Stefanics Ádám, Matern Balázs, Csontos Milán).
Edzés előtt a tapasztalt versenyzők örömmel tesztelték Benedek Honda crf50-esét (azaz az "igazi" pitbike-ot). A tehenek megdöbbenve figyelték az eseményeket (reméljük nem hatott rosszul a napi termelésre ;)
Az edzést, mozgalmas futamok követték. Mindenki igyekezett a jó teljesítményt nyújtani.Csontos Milán és Matern Balázs a Milánói Európa kupa pénteki futamára gyúrt ;)

A verseny hamarosan kezdődik drukkolunk nekik:

Hajrá Fiúk mindent bele!!!!

visszatérve a vasánapra: Mindenki nagyon jól érezte magát. Ezúton is köszönet a szervezőknek!
Találkozunk a következő edzésen. Reméljük az időjárás is engedi még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése