Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2013. január 16., szerda

2013. Január. 14. MAMS Motocross

Zólyomi Andrea | 2013.01.16, 12:34:00 | Utolsó módosítás: 2013.01.16, 12:34:00

Cimkék:

A MAMS Motocross szakági Bizzotság 2013 01 10 -én tartott maratoni közel hat órás gyűlésen a Motocross szakág 2013-as szezont érintő kérdések voltak napirenden. A megbeszélés kiemelkedően produktív volt, az előzetesen vázolt témakörök kivétel nélkül sorra kerültek.
A gyűlést a megbízott szakágvezető Moór András vezette. A napirendi pontok között több döntés is született:
-        A másodosztály 2013-ban bajnokság, a másodosztály győztese felkerül az I.osztályba.
-        A motocross versenyzőknek 2013-ban minimum vizsgát kell tenniük, ezt internet segítségével online, könnyedén elérhetővé teszi a szakág.
-         Az idei szezonban bevezetésre kerül a kötelező versenyzői eligazítás az MXOB-n, ennek elmulasztása illetve figyelmen kívül hagyása büntetést von maga után.
-        2013-as szezontól lehetőség lesz az úgy nevezett regisztrációs verseny megrendezésére, ennek pontos részletei későbbiekben kerül kihirdetésre.
-        Az idei szezontól megszűnik a C-licenc, ez nem a szakág döntése, ez egy központi döntés érvényes az összes szakágra. Pontos idei díjtáblázat január 15. után várható.
-        MXOB helyszínek 2013-ban: Ács, Hódmezővásárhely, Tápióbicske, Nagykanizsa, Kóka, Nyáregyháza. (ez nem a versenyek sorrendje csak a lehetséges helyszínek, részletes versenynaptár hamarosan!)
-        UMX2 OB helyszínek 2013-ban: Bugyi, Nyársapát, Gyula, Kiskunlacháza, Hódmezővásárhely, Pannonhalma. (ez nem a versenyek sorrendje csak a lehetséges helyszínek, részletes versenynaptár hamarosan!)
-        2013-ban is lesz SprintCross Magyar Kupa, lehetséges helyszínek: Kőszárhegy, Csákánydoroszló, Ács, Piliscsév, versenynaptárra még várni kell.
-        Minircoss Magyar kupa sorozat helyszínei és időpontjai hamarosan.
-        Osztály visszalépés csak a senior/MX4 kategóriába lépés után lehetséges csak.
-        Eddigiekhez képest változás, hogy az Enduro Licenc és a MX Licenc átjárhatósága osztály azonossággal lehetséges csak, tehát ha valakinek I.osztályú Enduro licence van az MX-ben is I.oszt.-ban indulhat. 
-         
Továbbá döntés született arról is, hogy az MX szakági bizottságon belül ki melyik területért felelős. A kijelölt bizottsági tagokat az érintett területek versenyzői bátran kereshetik a kérdéseikkel:
-        MXOB élsport: Moór András illetve a mindenkori szakágvezető.
-        UMX2: Fehér Géza
-        MX4: Gyevát Ferenc
-        MX85: Déczi Ferenc
-        Tömegsport: Nagyné Czuczi Rita
-        SprintCross: Gáspár Csaba
-        Nyugat Kupa: Rákos Róbert
-        Minicross 50-65cc és Pitbike MX: Molnár Péter
2013. Január. 14. MAMS Motocross Szakági Bizottság.
forrás: http://mams.hu/hu/hirek/1/555

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése