Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2013. január 14., hétfő

Motocross szakágvezető választás

"Hogyan tovább?
Ahhoz,  hogy  sportágunk továbbra is működőképes tudjon maradni, sürgősen szakágvezetőt kell választanunk. Addig is, hogy zökkenőmentes legyen az átmeneti időszak: az Elnök, a szakági tanács javaslatára Moór Andrást nevezte ki megbízott szakágvezetőnek az új vezető megválasztásáig.

Hogy történik majd a szavazás?
A főtitkár január első heteiben minden motocross klubbot levélben megkeres, és írásos javaslatot kér az új szakágvezető személyére.  A többségi szavazataitok alapján, az elnökség jelöli ki az új szakágvezetőt. Azon klubvezetők szavazata számít, akik motocross nevezői licenccel rendelkeznek.

Ezúton kérek minden motocross nevezői licenccel rendelkező klubvezetőt, hogy küldjék el a javaslatukat. Addig is a problémákkal kapcsolatban keressétek Moór Andrást, vagy a szakági tanács tagjait.

Megbízott szakágvezető
Moór András
Tel.: 06 20 965 0180

Szakági tanács tagjai:
Rákos Róbert
Fehér Géza
Molnár Péter
Gyevát Ferenc
Nagyné Czuczi Rita"


forrás: www.motoracing.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése