Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2013. október 7., hétfő

2013. Október 12. szombat II.Sprintcross és Pitbike Mx Kupa V. fordulója
A versenykiírás itt olvasható.

A pálya Szabadbattyán és Kőszárhegy között található, jól megközelíthető helyen.
Útvonaltervezés : ide.

A felnőtt nézőknek 1000 Ft a belépődíj, gyermekeknek 12 év alatt ingyenes.

"Meghívó II. Sprintcross SuperCup motocross versenyre és Pitbike Országos Bajnoki záró fordulóra!

A verseny időpontja: 2013. október 12. Szombat, Edzőnap a verseny után 2013. október 13. vasárnap
A verseny helyszíne: Kőszárhegyi Motocross Pálya – Koordináta: +47° 6' 32.76", +18° 20' 6.86"
A verseny a tavalyihoz hasonlóan, nyereményekben gazdag lesz:  pénzdíjas szuperdöntő díjazással, HOLSESHOT díjak a kategória döntőkben, és majd 50darab ajándékcsomag is kiosztásra kerül, nem beszélve a „Legjobb Hondás Különdíjról” sem hála a támogatóknak. Aki ott volt tavaly az tudja miről is beszélünk, aki meg nem az jöjjön el idén!!!

Pályánk a 7-es főút és az M7-es autópálya felöl is tökéletesen megközelíthető, Szabadbattyán és Kőszárhegy között, melyet hivatalos közlekedési tábla is jelez. A pálya jól ismert nyomvonalán ugrató elemek kerültek átépítésre, illetve a meglévőek teljes renoválása is megtörtént. Sík, füves területen elhelyezett depó a versenypályától elkülönítetten helyezkedik el, áram vételezési lehetőség van.
A programokról egy kicsit részletesebben: a szombati verseny után vasárnapra egy teljesen jól előkészített pályára edzőnapot hirdetünk a nálunk maradóknak, és reméljük, sokan maradtok, hogy egy jót motorozzatok nálunk a hétvégére mondott igazán jó időben. Mind e mellett szeretnénk a sajnálatos módon az időterv szűkössége miatt törölt 50-65 kategória szereplőit is meginvitálni a vasárnapi edzőnapra melyet majd egy kis házi futammal szeretnénk meghálálni.

A versenyen indulók az alábbi kategóriákban mérettethetik meg magukat.
I. o. OPEN, II.o OPEN, UMX2, Amatőr III.o., és Pitbike, majd a nap végén egy szuper döntő!!!

Program:
Gépátvétel: 7.00-9.00
Edzések (szabad, mért): 9.00-12.00
Versenyzői eligazítás: 12.15
Versenyek: 13.00-tól
Díjátadó: 17.00-17.30 körül

A rendezvény egész ideje alatt a depó és a pálya középső területén büfé (hamburger, hot-dog, kenyérlángos, sült kolbász, lángos, kürtöskalács, stb...) és kiülős terasz várja a vendégeket.

A depóban előzetes helyregisztrálást szombat reggel 10 óráig a koszarhegymc@freemail.hu e-mail címen, telefonon 06 70 3791847-es számon vagy facebook oldalunkon várunk:
https://www.facebook.com/koszarhegymc
12 év feletti nézők részére a belépődíj1.000,-Ft, 12 éven aluli gyermekeknek a belépés ingyenes.

Várunk Mindenkit szeretettel az idei év egyik legizgalmasabb és legpergősebb versenyén, ahol a pálya adottságaira, az új pályaelemekre, és az indulók személyére tekintettel izgalmas és látványos rendezvény keretében hódolhatunk ennek a nagyszerű sportnak!

További információkat e-mailen vagy facebook oldalunkon tudtok kérni, vagy keressetek minket a mobil elérhetőségünkön, állunk mindenki rendelkezésére!

Üdvözlettel:
Gáspár Csaba elnök
Kőszárhegyi MC"


forrás: innen ollózva :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése