Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2012. április 15., vasárnap

Beszámoló dióhéjban


további képek itt
Motoaction sikerek!

2012. április 14-én került megrendezésre a Minicross és Pitbike MX Bajnokság első fordulója.
Helyszínül: a kitűnő adottságokkal rendelkező, pályatulajdonos és segítő kitartó munkájának valamint hozzáértésének köszönhetően remek formában lévő Őrbottyáni Minicross Pálya szolgált. Minden pitbike-osnak és minicross-osnak javaslom, hogy látogasson ki a pályára, mert igen változatos pályaelemekkel tarkított, gondozott pályát talál akár hétvégén, akár hétköznap érkezik. (a pálya látogatható: kedd, csütörtök, szombat. Tel.: 0630 958 1970 - Jakob Béla)

Bár a meteorológusok riogatóan kellemetlen időt jósoltak, összességében mégsem jött be a számításuk. A 10-14 fok, néha szemerkélő eső és a viszonylagos szélcsend megfelelt a versenyzésre.
A Motoaction Pitbike csapatot : Senior kategóriában Kiss József #101, Sport 140 kategóriában Kiss Dávid #616 és Komáromi István #15, Midsize kategóriában Stefanics Ádám #9, Junior kategóriában: Varga Levente #11 képviselte. Levente a nap elején technikai problémákkal küzdött, amit nagypapája és csapatfőnöke a második edzés végére sikeresen orvosoltak. Az első edzésen Levi 2 kört tudott menni, ami épp elegendő volt az egyetlen nehézséget okozó pályaelem begyakorlására. A csapat többi tagja az edzés végeztével optimistán nézett a futamok elé.
A mért edzésen a midsize kategória egyik esélyese: Csató Richárd (értesülésem szerint motorhiba miatt) csúnyát bukott, így a bajnokság első fordulóját kihagyni kényszerült.
Reméljük nem szenvedett maradandó sérülést. Jobbulást kívánunk neki!

A junior versenyzők indították a bajnokságot. Levente #11 mindkét fordulóban hamar az élre tört, és ezt a pozíciót a futam végéig meg is tartotta. Biztonságos, tempós, stabil motorozással utasította maga mögé a többi versenyzőt. A második helyre, szintén stabil motorozással, a tavalyi évben sport 140 kategóriában szép eredményt elérő Kis Viktor #6 érkezett. A két új junior rider: Szabó Viktor és Kori Ámon is kitűnően helyt állt első versenyén. Ezúton is gratulálunk nekik!

Visszatérő versenyzőként üdvözölhettük Kiss Dávidot #616, aki a sport 140 kategóriában mindkét futamban már az első körökben nagy előnyre tett szert, melyet a verseny végéig sikerült is megtartania.

Szintén e kategóriában versenyző csapattársunk:
Komáromi István
#15 is szembenézett a technika ördögével, de kölcsönmotorral a második futamot is sikerült teljesíteni, így másodikként zárta az első fordulót.

Sport 140 kategória helyezettjei

1. Kiss Dávid #616
2. Komáromi István #15
3. Budai Attila

Senior kategóriában esélyesként induló Kiss József #101 hozta megszokott formáját, tapasztalt, koncentrált motorozással teljesítette a futamokat. Az első futamban némi műszaki hiba hátráltatta, de így is sikerült kategóriájában elsőként célba érnie. Megemlítendő, hogy a második futamban -bár nem egy kategóriában kerülnek értékelésre- izgalmas küzdelemnek lehettünk szemtanúi, ugyanis a midsize kategória rangos indulójával Vidovics Ákossal #434 kisebb csatákat vívtak a kedvezőbb helyért.



A senior kategória helyezettjei:
1. Kiss József
2. Kelcz Antal
3. Godó László

A senior versenyzők sorát Szíjártó Róbert és Orosz István zárta.


A Midsize kategóriában debütáló Stefanics Ádám # 9 remekül teljesített. Az első futamban győztesként ért célba, őt Török Márkó és Vidovics Ákos követte, majd Reményi Máté és Jelenek Viktor gördült át a célvonalon.

A juniorból kiöregedett, így a profi kategóriában szintén újoncnak számító Török Márkóra #199 is büszkék lehettek: az első futamban másodikként ért célba, a második futamban a rutinos versenyző Vidovics Ákos # 434 előtt lengett elsőként a kockás zászló. A pontszámlálás után a dobogóra így állhattak:

1. Stefanics Ádám
2. Vidovics Ákos
3. Török Márkó


Összefoglalva:
A Motoaction Team eredményei az első forduló végén

Senior : 1. hely Kiss József
Sport 140: 1. hely Kiss Dávid
Midsize : 1. hely Stefanics ÁdámJunior: 1. hely Varga Levente


Szép volt fiúk!

Köszönet Balázsnak a szerelésért, a szurkolóknak a biztatásért, a csapat többi tagjának az összetartásért, a rendezőknek a szervezésért!

A személyes beszámolók később....

Hamarosan találkozunk :)

by Ladybug

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése