Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2014. május 5., hétfő

Meghívó MxMania NYugat Kupa II. forduló motocross versenyre és Magyarország Nemzetközi Junior Motocross Bajnokság és Pitbike Országos Bajnoki fordulóra!

"Meghívó MxMania NYugat Kupa II. forduló motocross versenyre és Magyarország Nemzetközi Junior Motocross Bajnokság és Pitbike Országos Bajnoki fordulóra!
A verseny időpontja: 2014. MÁJUS 11. Vasárnap,

A verseny helyszíne: Kőszárhegyi Motocross Pálya – Koordináta: +47° 6' 32.76", +18° 20' 6.86"


Pályánk a 7-es főút és az M7-es autópálya felől is tökéletesen megközelíthető, Szabadbattyán és Kőszárhegy között, melyet hivatalos közlekedési tábla is jelez. A pálya jól ismert nyomvonalán az ugrató elemek teljes renoválása is megtörtént. Sík, füves területen elhelyezett depó a versenypályától elkülönítetten helyezkedik el, áram vételezési lehetőség van.
Pályazár: Május 05.-től, de addig is lehet a pályát használni, edzeni, bemotorozni folyamatosan.

A versenyen indulók az alábbi kategóriákban mérettethetik meg magukat.
OPEN PRO MX1-MX2, MX2-A, MX2-B, Pitbike két kategória, 50-65-85cm, Lady, Senior MX1-MX2

Program:
Gépátvétel: 7.00-9.00
Edzések (szabad, mért): 9.00-12.00
Versenyzői eligazítás: kb. 12.15
Versenyek: 13.00-tól
Díjátadó: 18.00 körül


A rendezvény egész ideje alatt a depó és a pálya középső területén büfé várja a vendégeket.

A depóban előzetes helyregisztrálást szombat reggel 10 óráig a koszarhegymc@freemail.hu e-mail címen, telefonon 06 70 3791847-es számon vagy facebook oldalunkon várunk:
https://www.facebook.com/koszarhegymc

Nézők részére a belépő felnőtt 1.000,-Ft, 12 éven aluli gyermekeknek a belépés ingyenes.

Várunk Mindenkit szeretettel egy izgalmas és látványos rendezvény keretében melyen hódolhatunk ennek a nagyszerű sportnak!

További információkat e-mailen vagy facebook oldalunkon tudtok kérni, vagy keressetek minket a mobil elérhetőségünkön, állunk mindenki rendelkezésére!

Üdvözlettel:
Gáspár Csaba elnök
Kőszárhegyi MC"


"Kíváncsi vagy pontosan miről szól a május 11-i rendezvényünk?
Itt egy rövid leírás róla:

MXMANIA KUPA
Kőszárhegy, Csillagvölgy
2014. május 11-én a kőszárhegyi Csillagvölgyben megrendezésre kerül az „MXMANIA KUPA” motocross versenysorozat második fordulója. Ez a kupasorozat helyszíneit tekintve regionális, versenyzői oldalról viszont nemzetközi bajnokság. Regionális jellege abból adódik, hogy a versenyeknek otthont adó pályák zöme a Nyugat-magyarországi régióban található, de versenyzők gyakran érkeznek szomszédos európai országokból. A kupasorozat hat fordulóból áll, ahol számos kategóriában mérik össze a tudásukat a verseny résztvevői. A különböző kategóriákba való besorolás előre meghatározott feltételekkel történik. Ezek a kritériumok a versenyzők motorjainak hengerűrtartalma, a pilóta életkora, tudásszintje, illetve neme is, hiszen hölgyek is egyre gyakrabban és egyre nagyobb számban mérettetik meg magukat.
Az említett feltételek alapján több, mint tíz különböző kategória jelenik meg egy-egy adott fordulón. Életkort tekintve az egészen fiatal 3-4 évesektől az 50-60 éves „öregfiúkig” találunk versenyzőket. A versenysorozat érdekessége, hogy a „JUNIOR” kategóriának, azaz a 15 év alattiaknak ez nem csupán regionális kupasorozatot, hanem magát a Magyar Országos Bajnokságot is jelenti egyben.
A versenyzői paletta nem csak életkorban, de tudásszintben is igen széles. A feltörekvő kezdőktől nemzetközi szinten elismert profi pilótákig láthatunk motorosokat a különböző kategóriákban. Mindez a nézők számára is érdekességeket nyújthat, hiszen míg a tömegsport, azaz amatőr kategóriák látványossága a hatalmas versenyzői létszámból adódik – futamonként egyszerre 40-en küzdenek az elsőbbségért -, addig az élsportolók technikai tudása még a kevésbé szakavatott szemek számára is lehengerlő.
A fordulónak a már korábban említett kőszárhegyi Csillagvölgy ad otthont, amely helyszín az elmúlt évtizedben kivívta mind a sporttársak, mind a közönség elismerését. A rendezvény színvonaláért a pályát működtető egyesület, a Kőszárhegyi Motocross Club felelős, aki miden igyekeztével arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse a versenyzői és a nézői igényeket is.
Az eseményt mindenki számára ajánljuk akik a technikai sportok szerelmesei, akik vonzódnak az extrém és látványos rendezvények iránt és azoknak, akik egy kellemes napot szeretnének eltölteni egy kis különlegességgel vegyítve."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése