Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2014. május 27., kedd

Szombaton újra találkozhattok velünk a versenypályán! Május 31. Nagykanizsa


forrás: itt 



Nagykanizsa, Petőfi Sándor utca 101.

Pályánk Nagykanizsán a 7-es főút és az M7-es autópálya mellett fekszik, a szlovén, horvát és osztrák határ közelében. Több évtizede adunk otthont hazai és nemzetközi motocross versenynek és biztosítunk edzési lehetőséget év közben is a versenyzők részére. A pálya agyagos talajra épült, nézők számára kivételes adottsága miatt teljesen belátható. Sík, füves területen elhelyezett depói a versenypályától elkülönítetten helyezkednek el, kiépített áram és vízvételezési lehetőséggel, az ide érkező versenyzők részére meleg vizes, külön női és férfi zuhanyzóval és mosdóval felszerelve.

A kanizsai verseny a versenysorozat III. helyszíne lesz a 2014. évben. A versenyen indulók az alábbi kategóriákban mérettethetik meg magukat.

Bajnokság:
Junior MX 50 mini-maxi
Junior MX 65
Junior MX 85

Kupa:
MX 2 A-B
MX1
Senior MX2-MX1-Super Senior
Open Pro MX1-MX2
Lady
Pitbike (midsize, és sport 140 kategóriában lehet indulni)


Nevezési díj: felnőtt 8.000,-Ft (napi licenc +5000) , junior 6.000,-Ft

Program:
Gépátvétel: 7.00-től
Szabadedzés: 8.45-től
Mért edzés: 10.30-tól
Futamok: 13.00-tól
Díjátadó: 17.00

A rendezvény egész ideje alatt a depó területén büfé, motormosó és zuhanyzó működik.

A versenyzői depóban előzetes helyregisztrálást csütörtök reggel 10 óráig a motocrossse@freemail.hu e-mail címen, telefonon vagy facebook oldalunkon várunk:
http://www.facebook.com/kanizsa.motocrossse/about

Nézők részére a belépő felnőtt 1.000,-Ft, diákoknak diákigazolvánnyal 500,-Ft, 6 éven aluli gyermekeknek a belépés ingyenes.

Várunk Mindenkit szeretettel az idei év várhatóan napos, igazi nyárias időben megrendezésre kerülő versenyén, ahol a pálya adottságaiból és az indulók nagy számára tekintettel izgalmaz és látványos rendezvény keretében hódolhatunk ennek a nagyszerű sportágnak!

További információkat e-mailen vagy facebook oldalunkon tudtok kérni, állunk rendelkezésetekre!


 KATEGÓRIÁK
MIDSIZE 12”: Első kerék méret maximum 14 coll, hátsó maximum 12 coll átmérőjű lehet. Open a kategória tehát tetszőleges. Maximum 200 köbcentijű motorblokkal lehet indulni egészen 200cc-ig ez a maximum. Rajtszám színek, fehér alapon fekete rajtszám. Három helyen kell feltüntetni a rajtszámot jól látható módon E három hely: első rajtszámtábla és két oldalsó idom.
Sport 140: A maximális lökettérfogat 140cc 2 szelepes hengerfejjel szerelve. A kerékméret elöl maximum 14 coll hátul maximum 12 coll lehet. Rajtszám színek fekete alapon fehér szám. A rajtszámot jól látható módon, három helyen kell feltüntetni. Ezek a helyek: az első rajtszámtábla, ill. két oldalsó idom.

további info:
 info@motoaction.hu
levi9803@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése